A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Деражнянської міської ради

Деражнянський РС УДМС інформує: послуга «ID-14»: один візит- одразу 2 послуги!

Дата: 18.07.2021 15:49
Кількість переглядів: 131

Послуга «ID-14»- це комплексна послуга 2 в 1, яка передбачає оформлення ID-картки одночасно із можливістю зареєструватися у Державному реєстрі фізичних осіб – платників податків з подальшим відображенням інформації про реєстраційний номер платника податку у паспорті громадянина України. Ця послуга доступна особам, які досягли 14-ти річного віку та оформлюють паспорт громадянина України вперше.

Вона надається безкоштовно за бажанням особи та для її отримання необхідно:

  • свідоцтво про народження;
  • оригінали документів, що підтверджують громадянство та посвідчують особу батьків або одного з них (у разі відсутності таких документів або у разі, коли батьки чи один із батьків такої особи на момент її народження були іноземцями або особами без громадянства, або у разі набуття особою громадянства України на території України подається довідка про реєстрацію особи громадянином України);
  • довідку про реєстрацію місця проживання.

Подати документи на оформлення ID-картки вперше, а також отримати інші адміністративні послуги, які входять до компетенції служби,  громадяни можуть у Деражнянському районному секторі УДМС за адресою: вул. Майдан Привокзальний, 6, контактний телефон: (03856) 2-12-64.

 Графік роботи підрозділу з вівторка по п’ятницю з 9.00-18.00 та у суботу з 9.00 до 16.45, обідня перерва з 13.00 до 13.45.

При відвідуванні підрозділу служби просимо дотримуватись рекомендацій МОЗ України:

????  користуватися захисною маскою та дезінфікуючими засобами;
???? не створювати скупчення людей у підрозділі та дотримуватись безпечної відстані між людьми (щонайменше 1,5 метри).

У разі виникнення питань мешканці області можуть звертатись на телефон «гарячої лінії» Управління за номером: (0382) 65-03-06 та (093) 273-85-10.


« повернутися

Вхід для адміністратора